از نشانگر های رنگی روی بسته بندی مواد غذایی چه می دانید؟ | بیماری

    No Comments سلامتی

    : رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره نشانگرای رنگی درج شده روی بسته بندیای مواد غذایی توضیح داد.

    به گزارش  بخش بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوون، کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در نشست خبری با موضوع بسیج ملی کنترل فشار خون، درباره برچسبای بیان کننده رنگی روی بسته بندی اجناس غذایی اعلام کرد: یکی از اقدامات بسیار مثبتی که در کشور ما عملیاتی شد، درج برچسبای بیان کننده رنگی روی بسته بندی اجناس غذاییه؛ ایران، اولین کشوریه که در اون به صورت تقریبی روی همه فرآورده های غذایی بسته بندی شده، برچسبای رنگی بیان کننده تغذیه ای درج می شه.

    : این موضوع به صورت اجباری در صنعت غذایی پیگیری شده و روی همه اجناس غذایی بسته بندی شده، این بیان کننده الصاق می شه. بقیه کشورا که این اقدام رو انجام دادن، پوشش کاملی نداشته و این به صورت کامل محقق نشده.

    ۴ ماده که موقع مصرف خوراکیا باید به اون دقت شه

    رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: در این بیان کننده های رنگی تغذیه ای، اندازه مصرفی چهار ماده نمک، چربی، چربی ترانس و قندای ساده در همه اجناس وارداتی و تولید داخل مشاهده می شه اما در کشور ما فقط پنج درصد مردم از این موضوع باخبر بوده و خرید اجناس غذایی رو با در نظر گرفتن بیان کننده های رنگی الصاق شده روی بسته بندی اجناس غذایی، انجام میدن. در این مورد فرهنگ سازی نشده و اطلاع رسانی کافی هم انجام نشده و هنوز این برچسبای رنگی، بر خرید مردم نفوذ کافی نداشته.

    جهانپور در آخر گفت: در این نشانگرها، به صورت دقیق، نشون داده شده که تو یه واحد مصرفی از محصول، چقدر، قند، نمک، چربی و چربی ترانس، استفاده شده. در این بیان کننده، از سه رنگ زرد و سبز و قرمز استفاده شده. رنگ قرمز نشون دهنده بالا بودن اندازه دریافتی از هر کدوم از چهار مواد گفته شده بوده و رنگ زرد حد متوسط و رنگ سبز، حد ضعیف رو نشون میده.

    انتهای پیام/

    .

    منبع : https:yjc.ir

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *